Yedikemer Her Yerde

Yedikemer Her Yerde

2016 Yılında Yayın Hayatına Başlayan Yedikemer Dergisi 4 yıldır herkesin takdirini toplayarak bölgede önemli bir yer edindi.

A+A-

Barış Medya Grup bünyesine 2016 yılında ilk sayısı ile giren Yedikemer dergisi istikrarlı ve sürekli olarak bölgenin ilk ve tek rakipsiz dergisi. Bu ay 23. sayısı ile okuyucularıyla buluşan Yedikemer Dergisi siyasetten, iş hayatına, iş hayatından bir çok yerde bulunarak herkesin de takdirini toplamayı başarmıştır.

İlkeli yayın politikası, tarafsızlığıyla da göz dolduran Yedikemer Dergisi, Ankara, İstanbul, Bursa, Tedkirdağ Kapaklı'da da kendisine yer bulmuştur. 

23. sayımızı siz okurlarımıza sunarken bazı kurumlar tarafından ise fotoğraflanarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. işte bazı kurumlar tarafından fotoğraflanan Yedikemer Dergisi. 

Yedikemer Dergisi HeryerdeYedikemer Dergisi HeryerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her Yerde

Yedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her YerdeYedikemer Dergisi Her Yerdee1299f27-2417-4f49-a6db-6aad3d987088-587x440.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.