Sinop’ta İki İş Yerine Kaçakçılık Operasyonu

Sinop’ta İki İş Yerine Kaçakçılık Operasyonu

Sinop’ta iki iş yerinde yapılan aramalarda, kaçak ve klonlanmış olduğu değerlendirilen 5 cep telefonu ile 15 emtia malzemesi ele geçirildi.

A+A-

Sinop’ta kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda iki iş yerinde arama yapıldı. Polis ekiplerinin ele geçirdiği cep telefonları ve yabancı menşeli ürünlerle ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında belirlenen iki iş yerini aradı.

Aramalarda, gümrük kaçağı ve klonlanmış olduğu değerlendirilen 5 cep telefonu ile 15 adet yabancı menşeli emtia malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla ekiplerin haftanın 7 günü, 24 saat görev başında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.