‘’TÜM BALIKÇILARA BEREKETLİ AV SEZONU TEMENNİ EDİYORUM’’

‘’TÜM BALIKÇILARA BEREKETLİ AV SEZONU TEMENNİ EDİYORUM’’

Geçtiğimiz 15 Nisan’da başlayan av yasağının kalkmasıyla birlikte 2020  yılı av sezonunun başladığı 1 Eylül için Ülkemizdeki ve Samsun’daki, Bölgedeki balıkçılar, tüm hazırlıklarını tamamlayarak heyecanla dün gece "vira bismillah" dediler.

A+A-

Yapmış olduğu çalışmalar, projeler ve Balık Gemileri ile ismini takdirle ülkemizde ve yurt dışlarında gururla ve onurla duyuran

DAMSAN ŞİRKETLER  Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise bir açıklama yaparak ‘’VİRA BİSMİLLAH’’ dedi.

DAMSAN ŞİRKETLER  Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş şunları söyled, “ Öncelikle 2020  yılı av sezonunun Balıkçılık sektörün her alanında çalışan, emek harcayan üreten tüm paydaşlarımıza hayırlı uğurlu ve bereketi bol bir sezon olmasını rabbimizden temenni ediyorum.

Samsun İlimizin coğrafi olarak deniz kıyısında bulunması,su ürünleri potansiyeli yüksek bir il olmasını da beraberinde getirmiştir.

Yine kıta sahanlığının uygunluğu nedeni ile orta su trol balıkçılığının yaygın olarak yapıldığı Karadeniz’deki tek ilimizdir.

Av sezonunun gerek ülkemiz ve gerekse de Samsun balıkçılığı açısından DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU  olarak hayırlara vesile olmasını, bolluğu ve bereketiyle gelmesini diliyorum.”dedi.

damsan-1-003.jpgdamsan-4-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.