Tuğçe & Kazım'a anlamlı düğün merasimi

Tuğçe & Kazım'a anlamlı düğün merasimi

Fatma- Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı, Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç’in kızı Tuğçe ile Emriye-Fuat Orhan Tibet’in Kıbrıs’ta uzmanlık çavuş görevini ifa eden oğlu Kazım’a Bafra Doremi Düğün Sarayında anlamlı bir düğün merasimi düzenlendi.

A+A-

Pandemiden dolayı kurallar içinde yapılan düğün merasiminde vatandaşlar düğün salonuna ateşleri ölçülerek alındılar. Bafra Emniyetine bağlı görevliler ise gelen vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uygunluğuna baktılar.

Genç çiftler Tuğçe& Kıbrıs’ta uzmanlık çavuş görevini ifa eden Kazım salona Türk Bayrağı ve mehter müziği eşliğinde alkışlar, meşaleler arasında girdiler.
İlk danslarını yapan çiftler daha sonra ömür boyu mutluluklar ve tatlı bir hayat için temsili olarak düğün pastasını kestiler. Pastadan gelin damat tadarken kurallar çerçevesine davetlilere ikram yapılmadı.

Tuğçe ve Kazım’ı hem tebrik etmek isteyen hemde takılarını takmak isteyen aile yakınları ve davetliler mesafeli bir şekilde görevlerini  yerine getirdiler.
Saat 20.00’de başlayan düğün merasimi saat 21.00’de sona erdi.

Genç çiftlerin  babası Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı, Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç ve  Fuat Orhan Tibet düğünlerine iştirak eden aile yakılanları ve davetlilere sonsuz şükranlarını sundular.

Düğüne CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin,  Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut, Bafra Barış Medya Grubu Başkanı Nihat Kale, 19 Mayıs Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akgül, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

dugun1111.jpgdugun11111.jpgdugun8.jpgdugun6.jpgdugun7.jpgdugun3-001.jpgdugun10.jpgdugun14.jpgdugun-001.jpgdugun1-002.jpgdugun2-001.jpgdugun5.jpgdugun12.jpgdugun13.jpgdugun15.jpgdugun16.jpgdugn.jpgdugn1.jpgdugn2.jpgdugn3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.