Tofaş kavşağını protokol inceledi

Tofaş kavşağını protokol inceledi

Tofaş kavşağını protokol inceledi. Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı bir dizi ziyaretler, toplantılar ve incelemeler için geldiği Bafra ilçesinde Tofaş Kavşağı çalışmalarını yerinde incelediler.  Burada ise yetkililerden bilgi aldı.

A+A-

Tofaş kavşağını protokol inceledi. Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı bir dizi ziyaretler, toplantılar ve incelemeler için geldiği Bafra ilçesinde Tofaş Kavşağı çalışmalarını yerinde incelediler. Burada ise yetkililerden bilgi aldı. 


Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı beraberinde Bafra  Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, MHP MYK Üyesi, 25.Dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ile Bafra Tofaş Kavşağına gelerek inceleme yaptılar.
İnceleme sonunda ise bir açıklama yapan Vali Dağlı,’’ Burası da Tofaş Kavşağı diye bildiğimiz yer. Burada da trafiğin ne kadar tıkandığını, burada sorunlara yol açtığını, araçların burada uzun süreli beklemek zorunda kaldığını ve sanayi tarafıyla karşılıklı geçmenin ne kadar sıkıntılı olduğunu ben bir iki defa gördüm. Çalışmalarımız başladı, son aşamaya geldi. Bafra ilçesi için oldukça önemli bir çalışma hızla sürdürülmektedir.
Yıllardır can ve mal kaybına sebebiyet veren Tofaş Kavşağı üzerinde yapılacak çalışma, artık benzer üzücü vakaların yaşanmayacak olmasının yanında, Bafra ve Bölgesi için önemli bir kazanım olacaktır. 
Kavşak çalışması bitip faaliyete girdiğinde Bafra ilçesinde trafik yoğunluğu ve güvenliği açısından büyük fayda sağlanacaktır.
Kavşağın bir yanında sanayi, diğer yanında otogar ve şehir merkezinin olması nedeniyle, yoğun olan şehir içi trafiğinin Karadeniz Sahil Yolu trafiği ile kesiştiği “Tofaş Kavşağı” uzun süreli beklemelere, yüklü akaryakıt israfına ve yüksek oranda emisyon salınımına sebep olmaktaydı. Bir süredir devam eden çalışmalar neticesinde “farklı seviyeli kavşak” imalatı kısa süre içinde hizmete girecektir. Artık işin zoru bitti, kolayı kaldı. Buranın da açılışını en kısa zamanda yaparız." deditofas-kavsagini-protokol-inceledi-3.jpgtofas-kavsagini-protokol-inceledi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.