Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Bafra’da Esnaf Odası Başkanları İle Bir Araya Geldi

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Bafra’da Esnaf Odası Başkanları İle Bir Araya Geldi

4 ay önce göreve başlayan Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek oda başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve oda başkanları 4 ay önce göreve başlayan Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu ve Samsun Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bahtiyar Doğan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz,’’ Samsun Ticaret İl Müdürlüğüne yeni atanan Kürşat Turpçu ve beraberinde Samsun Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bahtiyar Doğan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizi ziyaret ederek

Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum,  Bafra Ayakkabıcılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz ile tanışarak istişarelerde bulunmuşlardır.

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu ve Samsun Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bahtiyar Doğan oda başkanlarımızla verimli bir toplantı yapmıştır. Toplantı esnasında ise esnafımızın sorunlarını ve çözümleri konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Bizlerde geçtiğimiz aylarda Samsun Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Kürşat Turpçu’ya hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.’’dedi.

bafra55.netbafra55.netbafra55.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.