Samsun Tamgakut Yuvaya Döndü

Samsun Tamgakut Yuvaya Döndü

2019 yılında kurulan ve kurulduğundan bu yana 28 il 12 ülkede faaliyet gösteren Tamga arama kurtarma, kurulduğu günden bu güne toplam 3817 üyeye sahip.

A+A-

Giresun’da yaşanan sel felaketinden sonra acil toplantı düzenleyen Samsun Tamgakut ekibi toplantı sonrasında Giresun’a arama kurtarma çalışmalarına katılma kararı aldı. Birçok alanda profesyonel ekipleriyle Giresun’a intikal eden Samsun Tamgakut birçok arama kurtarma olayına bizzat dâhil oldu.

Olay yerine gelen  Başkan Yağız Kızılkaya arama kurtarma çalışmalarına bizzat katılarak destek verdi.

Samsun Ekibinin başında bulunan İl Başkanı Ebru Lafçı, yaptığı açıklama da, TAMGAKUT olarak Giresun’da ki arama kurtarma çalışmalarına bizzat katılarak bölgede ki birçok yerde arama çalışmaları yaptık. 2019 yılında kurulan TAMGAKUT gün geçtikçe büyüyen ve arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam eden bir kurumdur”  Ben arama kurtarma ekibine katılan ve tüm özverisiyle çalışan ekip arkadaşlarıma Medikal arama kurtarma genel başkan yardımcısı Hakan Kursal’a Karadeniz Bölge Amiri Ömer Lütfü Özşahin’e, Samsun İl Başkan Yardımcısı Cihan Çelik’e,  Köpekli Arama Kurtarma Takım Kaptanı Zebur Deniz’e,  Doğa Arama Kurtarma Takım Kaptanı Salih Akdemir’e ve son olarak İnsan Kaynakları Birimi Şeyma Nur Şahine teşekkür ederim” 

Sakarya, Trabzon ve Rize ekiplerimize de desteklerinden dolayı minnettarız.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.