Samimi Hizmet Kısa Sürede Başarıya Dönüştü

Samimi Hizmet Kısa Sürede Başarıya Dönüştü

Mayıs 2018 itibari ile görev teslim alan Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, geçen sürede hayata geçirdiği uygulama ve hizmetlerin yanında, ilçenin alt yapısına yönelik çalışmaları ile de adından söz ettiriyor.

A+A-

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen Asfalt, yol çakıllama, sathi kaplama, stabilize beton yol ve parke taşı çalışmalarında ortaya çıkan rakamlar; yaklaşık 6,5 aylık bir süreç içerisinde yakalanan ivmeyi gözler önüne seriliyor.

68 Sokakta 31 Bin Ton Asfalt

Fen İşleri ekipleri bu süreç içerisinde; Alparslan Mahallesinde 20,Altınkaya Mahallesinde 2,Emirfendi Mahallesinde 4,Fevzi Çakmak Mahallesinde 2,Gazi Osman Paşa Mahallesinde 4,Gazi Paşa Mahallesinde 1,İshaklı Mahallesinde 1,İsmetpaşa Mahallesinde 2,Tabakhane Mahallesinde 2,Bahçeler Mahallesinde 22,Kemalpaşa Mahallesinde 4,Kızılırmak Mahallesinde 4 sokak olmak üzere toplam 68 sokakta 31 bin ton asfalt yapıldı.

 

 

28 Cadde ve sokakta 25 Bin m2 Parke taşı

Asfalt konusunda bu şekilde hassasiyetini ifade eden Bafra Belediyesi, Parke taşı çalışmalarında da ciddi bir grafik yakaladı.

Bafra Belediyesi Mayıs ayından bu güne kadar, Cumhuriyet Mahallesinde 1,Çilhane Mahallesinde 3,Emirefendi Mahallesinde 4,Gazipaşa Mahallesinde 3,Hacınabi Mahallesinde 2,İshaklı Mahallesinde 4,Kemalpaşa Mahallesinde 2,Kızılırmak Mahallesinde 6,Mevlana Mahallesinde 1,Tabakhane Mahallesinde 2 olmak üzere toplam 28 cadde ve sokakta 25 Bin m2 parke taşı çalışması yapıldı.

 

90 Dış Mahallede 60 Bin Ton Çakıllama

Merkez mahallelerin yanında dış mahallelerin beklentilerine de duyarlı olan Bafra Belediyesi geride kalan süre diliminde aralarında Akalan, Dededağı, Yiğitalan, Bakırpınar, Karaburç’unda bulunduğu tam 90 dış mahallede toplam 60 Bin Ton çakıllama çalışmasını gerçekleştirdi.

 

71 Dış Mahalleye sathi kaplama, Satabilize ve Betonyol

İlçeye bağlı dış mahallelerde sadece çakıllama işlemi ile kalmayan Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,41 dış mahallede 360157 m2 sathi kaplama,14 dış mahallede ise 116250 m2 stabilize,16 Dış mahallede 5000 m3 beton yol yapıldı.

Başkan Kılıç: Samimi bir gayret içerisindeyiz.

Bafra’nın alt yapı beklentisi ile ilgili samimi bir gayret içerisinde olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçe merkez ve dış mahallerimizde kısa süre içerisinde ortaya konulan çalışmalar en başta bu konuda ne kadar samimi ve kararlı olduğumuzu ifade ediyor. İmkânlar ölçüsünde ve iklim şartlarının el verdiği sürece ayı ciddiyetle çalışmalarımız devam edecek. Merkez ve Dış mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz.” Dedi.

alt-yapi-(17).jpgalt-yapi-(16).jpgalt-yapi-(14).jpgalt-yapi-(13).jpgalt-yapi-(11).jpgalt-yapi-(10).jpgalt-yapi-(9).jpgalt-yapi-(5).jpgalt-yapi-(7).jpgalt-yapi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.