PEYNİRCİM BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ 

PEYNİRCİM BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ 

Bafra’da Beşyol mevkiinde İşletmeciliğini Pınar Karadeniz Kaplan’ın yaptığı Peynircim Karadeniz Yöresel Hizmetlerin açılışı yapıldı.

A+A-

Bafra’da Beşyol mevkiinde İşletmeciliğini Pınar Karadeniz Kaplan’ın yaptığı Peynircim Karadeniz Yöresel Hizmetlerin açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Yayla, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut,  Yeniden Refah Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kestiler.
Peynircim Karadeniz Yöresel Hizmetler Bafra Şubesi işletmecisi Pınar Karadeniz Kaplan yaptığı açıklamada,’’ Açılışımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Lezzetli ve sağlıklı ürün bulmak günümüz seri üretim çağında bir hayli zorlaştı. Hızlı tüketim odaklı giden bu sistem içerisinde sağlıklı lezzetli ürünleri titizlikle seçip sizlere ulaştırıyoruz.
Şarküteri ürünlerinde sağlıklı ve lezzetli içeriğe sahip; güvenilir, kendini kanıtlamış markaları titizlikle seçiyor ve sizlerin damaklarına sunuyoruz. Katkı maddesiz, doğal üretim, doğanın şifasını barındıran ürünleri üreticiden aldığımız gibi size ulaştırıyoruz. Özenle paketleme işlemi yapılan ürünleri teslimatını kendi özel kuryemizle saatler içinde gerçekleştiriyoruz. Kültürümüzde bir yemekten daha fazlası olan ve bizler için bir keyif ve bir araya gelme sebebi olan kahvaltının öneminin farkındayız. Bu keyfinizi daha da güzelleştirmek için “birebir müşteri hizmeti” anlayışını ilke edindik ve “ne alırsan al değil, tadarak al” diyerek müşterilerimize en güzelini sunuyoruz. En güzel kahvaltılarınızda sizlerle olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.peynircim-bafrada-hizmete-girdi-2-001.jpgpeynircim-bafrada-hizmete-girdi-1.jpgpeynircim-bafrada-hizmete-girdi-3.jpgpeynircim-bafrada-hizmete-girdi-4.jpgpeynircim-bafrada-hizmete-girdi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.