PAK-UN Yönetimi Başkan Hamit Kılıç’ı ziyaret etti.

PAK-UN Yönetimi Başkan Hamit Kılıç’ı ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, PAK-UN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun ve Dış Ticaret Müdürü Oğuzcan Türk’ü makamında kabul etti.

A+A-

PAK-UN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, “Bafra’ya hizmet etmek ve kazandığımızı yine Bafra’ya aktarmak bizim en büyük görevimizdir” dedi.

PAK-UN Yönetimi Başkan Hamit Kılıç’ı ziyaret etti.

SADECE BAFRA DEĞİL TÜRKİYE’YE HİZMET EDİYORUZ

45 ülkeye ihracat yaptıklarını ve her geçen gün ihracat ağlarının genişlediğini yurt dışında ve yurt içinde Bafra’yı onurla gururla temsil ettiklerini belirten Durgun şu ifadelere yer verdi. 1993 yılında Samsun’da kurulduğumuz ilk yıllardan bu güne istikrarlı çıkışımızı sürdürerek yüksek teknoloji ile dünya standartlarında üretim yapmayı kendimize hedef edinerek, kalitemizi ve üretimimiz arttırdık. Üretim tesislerimizde 60 bin ton buğday saklama deposu, günlük 1.200 ton buğday kırma kapasitesi, saatte 1 bin 500 ton çuval paketleme imkânı, iki bin 500 ton un stoklama kapasitesiyle sektörde lider firmalar arasında yerimizi aldık.

pak-un-yonetimi-baskan-hamit-kilici-ziyaret-etti-002.jpg

3 KITADA 50’DEN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

Durgun, “Yurtiçinde geniş ürün çeşitliliğimiz ile müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşırken, Pak Flour Mills markamızla da dünya marketlerine kapılarımızı açtık diyerek, 3 kıtada 45’den fazla ülkeye un ihracatı ile başarılarımıza yenilerini ekledik, önemli pazarlarda kendimizi göstererek adımızı daha da yukarı taşıdık. PAK- UN bünyesinde 2009’da faaliyete geçirdiğimiz Atimeks İthalat İhracat firmasıyla uluslararası pazarlarda seçkin ve kaliteli buğdayları ithal ettik. Bu sayede hem kendi hammadde ihtiyacımızı karşıladık hem de yurtiçi diğer üretici firmalara sunduk”  dedi.

pak-un-yonetimi-baskan-hamit-kilici-ziyaret-etti-005.jpg

YILLARDIR İLMEK İLMEK İŞLEDİK

Dış Ticaret Müdürü Oğuzcan Türk ise, “PAKUN olarak, dinamik ve güçlü yapımızla tüketicilerin beklentilerine uygun kaliteyi ve gıda güvenliğini en üst seviyede tutarak hep daha iyisini hedef alıp, gerçekleştirdik. Yıllardır ilmek ilmek değerle işlediğimiz her bir buğday tanesiyle sofralarınızda olmaktan gurur duyuyoruz şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, PAK-UN’un Bafra’nın parlayan bir yıldızı olarak gördüğünü, Bafra’ya önemli hizmetler ve istihdam sağladığını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.