Engelli Çağla'nın kına gecesi isteği doğum gününde gerçekleşti

- Samsun'un Bafra ilçesinde bedensel ve görme engelli, epilepsi rahatsızlığı olan 20 yaşındaki Çağla Köprülü'nün ailesi, kızlarına doğum gününde kına gecesi yaptı

A+A-

- Evlerinin önündeki etkinlikte komşularının yalnız bırakmadığı Çağla'nın eline kınasını annesi yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde bedensel ve görme engelli, epilepsi rahatsızlığı olan 20 yaşındaki Çağla Köprülü'nün kendisi için kına gecesi düzenlenmesi isteğini ailesi doğum gününde gerçekleştirdi.

Çilhane Mahallesi'nde yaşayan Şaban ve Yeliz Köprülü çiftinin üç kızından en büyüğü olan Çağla Köprülü, annesine, kına gecesinin olmasını çok istediğini söylemesi üzerine ailesi Köprülü için evlerinin önünde kına gecesi düzenledi.

Komşuların katıldığı kına gecesinde, bindallı giydirilen Köprülü'nün eline annesi kına yaktı. Aynı zamanda doğum günü olan Köprülü için pasta kesildi, müzik eşliğinde eğlenildi.

Anne Yeliz Köprülü, kendileri için çok anlamlı olan gecede duygusal anlar yaşadıklarını belirtti.

Kızının bir süre önce kendisine, "Anne bana kına gecesi yapar mısın?" dediğini anlatan Yeliz Köprülü, "Ben de kızım nereden çıktı bu kına gecesi diye sordum. Bana, 'Anne ölüm var, kalım var ben çok heves ettim.' dedi. Kızıma doğum gününde kına gecesini düzenledik. Çağla 9 defa ameliyat oldu, hastalığı süresince çok mücadele etti hala da ediyor." ifadesinde bulundu.

Kına gecesiyle ilgili kızının tüm isteklerini yerine getirdiğini söyleyen anne Köprülü, kızını mutlu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi.

Anne ölmeden önce bana kına gecesi yapar mısın dedi

Anne ölmeden önce bana kına gecesi yapar mısın dedi

Anne ölmeden önce bana kına gecesi yapar mısın dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum