Nikahta 08-08-2018 yoğunluğu

Nikahta 08-08-2018 yoğunluğu

Nikahlarını özel bir güne getirmek isteyen çiftler Havza Belediyesi Evlendirme Memurluğunda yoğunluğa neden oldu.

A+A-
08.08.2018 tarihinde nikah kıydırmak isteyen 19 çift nikah salonunda sıra ile nikahlarını kıydırdılar. Özel bir tarihte evlenmek isteyen çiftlere Havza Belediye Başkanı nikah kıydı.
Bu özel tarihte nikah kıydırmak isteyen Begüm ve Sefa Alaca çiftine sürpriz yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Evlendirme Memurluğunda nikah kıyarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz nikah merasiminin ardından genç çiftte mutluluklar dileyerek; “Gençlerimiz özel bir tarihte nikah kıydırmak istemişler. Çiftimize günün anısına bu özel günde nikah defterine imza attıkları kalemi bir ömür boyu saklamaları dileği ile hediye ediyorum. Her zamanki gibi sayı belirtiyorum ama ilçemizin nüfusa ihtiyacı var. Kendilerine bir ömür boyu mutluklar diliyorum.” Dedi.
Unutulmasın, akılda kalsın diye bu günü tercih ettiklerini söyleyen Damat Sefa Alaca , “ Nikah tarihini yaklaşık 2 ay önce aldık. Böylesi özel bir günümüzde Sayın Belediye Başkanımızda bizlere sürpriz yaparak nikahımızı kıydı. Bizim için önemli ve güzel bir hatıra oldu. Kendisine ve mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Gelin Begüm Alaca ise kendileri için özel bir gün olan nikah tarihin hatırlanır bir tarihte olmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.