Neslihan&Zülkif Şahin  Çifti Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Neslihan&Zülkif Şahin Çifti Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Neslihan&Zülkif Şahin çifti mutluluk dolu yıllara yelken açarak, muhteşem düğün merasimi ile mutluluklarını taçlandırdılar.

A+A-

Neslihan&Zülkif Şahin çifti mutluluk dolu yıllara yelken açarak, muhteşem düğün merasimi ile mutluluklarını taçlandırdılar.

Neslihan&Zülkif Şahin‘in düğününün onur konuğu ise Bafralı İş İnsanı Sedat Şahin oldu.
Sevim-Mehmet Ali Öner’in kızı Neslihan ile Nurşen-Seyfi Şahin’in oğlu yaptığı çalışmalarla daima takdir gören Bafralı İş İnsanı Zülkif Şahin Bafra Davet Toplantı Merkezi Orkide  düğün salonunda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girerek mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
Genç çiftler Neslihan&Zülkif Şahin  geleceklerinin ışıltılı geçmesi için meşalelerle düğün salonuna alkışlar içinde girdiler. 
Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak tatlı bir yaşam için hazırlanan pastayı birlikte kestiler. 
Davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek, hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular.
Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Neslihan&Zülkif Şahin  gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. 
Düğün merasimi anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.
Öner ve Şahin Aileleri adına bir teşekkür mesajı veren Bafralı İş İnsanı Zülfik Şahin,’’ Öner ve Şahin aileleri adına bizlerin  düğün merasimine katılarak her iki aileyi oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan kurduğumuz yuvanın millet ve memleket için, bizler için  ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara ve herkese böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler. 
Düğün merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, SAMKON Genel Başkanı-ASTAŞ HOLDİNG Hasan Kaya Aşcı, SAMKON Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Onur Konuğu Bafralı İş İnsanı Sedat Şahin , CEZZAR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Atmaca, Siyasi Parti Temsilcileri ile  çok sayıda davetli katıldı.16-014.png17-014.png15-016.png18-013.png19-012.png20-009.png21-007.png22-008.png23-008.png26-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.