Mustafa Demir; Saathane Meydanı trafiğe açılacak

Mustafa Demir; Saathane Meydanı trafiğe açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, göreve gelir gelmez Saathene Meydanını trafiğe açacaklarını söyledi.

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında STK temsilcileri ve esnaf ile bir araya geldi. Programa İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, Samsun Sabit Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Yol-İş Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ile çok sayıda esnaflar katıldı. Ulaşımdan, trafiğe, otoparktan, ticari hayatın canlanmasına yönelik birçok alanda önemli projeler hazırladıklarını altını çizen Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve esnaflarla gerçekleştirdiği toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleri ile birlikte hayata geçirecekleri önemli projeleri tek tek açıkladı.

 

‘’OTOPARK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK’’

Şehir merkezinde ticari canlılığın kaybolduğunu bunu yeniden harekete geçirecek projeler hazırladıklarını söyleyen Mustafa Demir, şehir dışından gelen insanların otopark ve ulaşım engelleri nedeni ile Samsun şehir merkezine artık gelmediklerine işaret ederek, "Göreve gelir gelmez Samsun'un otopark ve ulaşım konusunda yaşadığı ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğiz. Öncelikle Anakent İş Merkezinin olduğu o binayı yıkacağız. Anakent İş Merkezi’nin altına otopark, üstüne ise yaşam alanı yapacağız. Yine Subaşı bölgesinde bir otopark yapacağız. Şehir merkezinde otopark ve ulaşım konusunda yaşanan ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğimiz bu projeler hayata geçtiğinde, Samsun'da ticaret yeniden canlanacak, şehir cıvıl cıvıl olacak.  Samsun merkezini yeniden nakış nakış dokuyacağız. İnsanlar eskiden olduğu gibi yine şehir merkezine gelerek alış verişlerini yapacaklar" dedi.

mustafa-demir;-saathane-meydani-trafige-acilacak.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.