Minik Öğrenciler Başkan Sebahattin Özdemir'i Ziyaret Etti

Minik Öğrenciler Başkan Sebahattin Özdemir'i Ziyaret Etti

Havza Merkez İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi Dersi Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Havza Belediyesini ziyaret ettiler.

A+A-

Öğretmenleri eşliğinde Merkez İlkokulu Hayat Bilgisi Dersi, Ülkemizde Hayat ünitesi Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Havza Belediyesini ziyaret eden öğrenciler kendilerini misafir eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile sohbet ederek belediyenin yapmış olduğu işler, belediye başkanının görevleri, belediye meclisinin görevleri ve seçimler gibi merak ettiklerini sordular.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir görevlerinin ilçede yaşayan herkese eşit şekilde hizmet olduğunu belirterek; “Biz aslında bu gün için değil yarın sizlere daha güzel bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Bu gün bizlerin oturduğu koltuklarda yarın sizler olacaksınız. Bunun yolu da şimdiden kendinize hedef koymanız ve bu hedef uğrunda çok çalışmanız. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyarettin sonunda Başkan Özdemir’e kızı Ahsen Özdemir ve sınıf arkadaşları tarafından çiçek takdim edildi.

Sınıf Öğretmeni Mustafa Kurt ziyaretin Hayat Bilgisi Dersi, Ülkemizde Hayat ünitesi Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında gerçekleştiğini ve öğrencilerin belediye iş ve işleyişini yerinde göreme imkanı buluğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.