Milletimiz ve Vatanımız için Daha Çok Çalışacağız

Milletimiz ve Vatanımız için Daha Çok Çalışacağız

Perçin, Cumhuriyet Halk Partisinin Lideri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Muharrem İnce, ise hem Cumhurbaşkanı Adayı hem de Cumhuriyet Halk Partisinin Neferi ve Unsurudur.

A+A-

Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin açıklamasında Öncelikle şu an  bizlerin yani Cumhuriyet Halk Partisinin Lideri Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Muharrem İnce  hem Cumhurbaşkanı Adayı hem de  Cumhuriyet Halk Partisinin Neferi ve  Unsurudur. Cumhuriyet Halk Partisin de  her zaman çekişme olur ama asla siyaset kavgası olmaz. Partimiz de her seçim sonrası Olağan Genel Kurul Seçimlerin yapılması için baskı yapılsa da  demokrasinin gereği neyse yapılır. 

Cumhuriyet Halk Partisinin  şu an Genel Başkanlık sorunu yoktur. Çünkü biz Koca bir aileyiz. Eğer Genel Başkanlık seçimi de yapılsa demokrasi ve adil olarak gerçekleşir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 81 il başkan olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirleyeceği yol haritasıyla yorulmak nedir bilmeden çalışmaya hazırız. 

Perçin, Demokrasi ve adalet mücadelesi ile yüreklere yer edinen Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu da gecesini gündüzüne katarak yaşanabilir bir Türkiye için ve Partimiz için  mücadele devam ediyor.
 
"CHP Olarak Seçimler de İstediğimiz Olmadı"

Perçin,24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerin de CHP olarak istediğimiz sonuçlarda istediğimizi alamadık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin  adayı olarak yarışan Muharrem İnce ise, 15 milyon seçmenden %30.7 oy alarak başarı elde etmiştir. Maalesef Millet Vekili seçimlerinde ise çok iyi çalışmamıza rağmen istediğimiz oy oranına alamayıp düşüş yaşamamıza sebep oldu.

CHP olarak Milletvekili Seçimlerin de 59 Milyon semenden 11 milyonun oyunu alarak Mecliste 600 Milletvekili çıkmasından sonra 146 Milletvekil sayısına sahip oldu. Ülke genelin de 59 milyon seçmenin 11 milyonu CHP'ye oy vererek CHP'yi Meclis'te en çok milletvekilline sahip ikinci parti konumuna getirdi.

Bu da Ülke genelin de CHP'nin Milletvekili seçimlerinde %22.07 oranla oy almış olduk. Tabi ki yine de yorulmak ve üzülmek yok. CHP olarak liderimiz ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çizdiği siyaset yolunda ilerlemeye Yönetimimdeki değerli Üye arkadaşlarımızla devam edeceğiz.

"Milletimiz ve Vatanımız için Daha Çok Çalışacağız"

CHP olarak 24 Haziran seçimlerinde nerede eksik yaptık, nerede yanlış yaptık onları analiz ederek Millet ve Vatanımız için daha çok nasıl  ve neler yapabiliriz konusunda çalışacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.