MHP Bafra İlçe Başkanından Teşekkür

MHP Bafra İlçe Başkanından Teşekkür

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ”adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aytınlatma” prgramı dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla, ”ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA” temalı ilçe ziyaretleri kapsamında ilçemize gelerek bir dizi programlar gerçekleştiren MHP Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz sayın Hüseyin Edis, sayın Ahmet Kürşat Azkur, sayın MDK üyemiz Cemil Yavuz Aksu ve MHP Samsun İl Başkanımız sayın Abdullah Karapıçak'a teşekkür ediyorum. 
Programda da özellikle vurguladığım, Bafra'mızın bir "Ülkücü Fabrikası" olduğunu Bafra Belediye Kültür Merkezi'ni doldurarak bir kez daha ispat eden siz kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. 
Ayrıca programımıza teşrifleriyle bizleri memnun eden Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz'e, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın'a Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Turhan BAYRAKTAR’a Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanımız Gökhan Yaşar'a, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar'a, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, OMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yetkin Bulut, DSİ Bafra Şube Müdürü Berati Özkan, 19 Mayıs İlçe Kütüphane Müdürü Nurhan Bayındır, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı- HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, Bafra Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Andiç ve tüm Muhtarlarımıza, Bafra Kosovalılar Dernek Başkanı Yunus Gün'e , Bafra Kantinciler Dernek Başkanı Recep Koç, Bafra- Samsun Minibüsçüler Dernek Başkanı Ahmet Can, Samsun Kırmızı Et Üreticileri Derneği Başkanı Erdal Doğan, Bafra Süt üreticileri Birliği Mehmet Gür, Bafra Tahıl Üreticileri Birlik Başkanı Hasan Toker, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu,  Bafra Çeltik Üreticileri Birliği Üyesi Şükrü Derebey, Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Sayın Osman Parlak, Bafra Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, ve Kurumların Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. 
Ve bütün çalışmalarımızda Ülkücü Teşkilatçılığın en güzel örneklerini sergileyen, Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Ceyhan Düzgün'e Yönetimine ve genç Bozkurtlarımıza, Türkav Şube Başkanımız Sami Keskin ve Yönetimine, Kamu Sen'e bağlı Sendikalarımızın kıymetli Başkan ve Yöneticilerine, Partimizin vefakâr yöneticilerine ve Meclis Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Var olsunlar. 
MHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak, vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği bu güzel teveccüh, bizlerde daha fazla çalışma gayreti oluşturmaktadır ve Milliyetçi Hareket, Bafra'da her daim vatandaşlarının hizmetinde olmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum