LADİK’TE ÇOCUKLAR SÜNNET ŞÖLENİ İLE COŞTU

LADİK’TE ÇOCUKLAR SÜNNET ŞÖLENİ İLE COŞTU

Ladik Belediyesi’nin 23.Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği toplu sünnet şöleninde, Ladik halkı, sünnet çocuklarının ve ailelerinin mutluluklarını paylaştı.

A+A-

Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleninde bu yıl da 27 çocuk delikanlılığa ilk adımını attı.

Sürpriz eğlenceler, palyaço gösterileri, oyun parkı ve çeşitli ikramlarla dolu dolu ve keyifli geçen sünnet şöleninde, çocuklar doyasıya eğlendiler. Program; çocuklara araç konvoyu eşliğinde şehir turu attırılmasıyla başlayıp, şölen alanında Kur’an-ı Kerim okunması, dua yapılması ve protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından 27 çocuğa bisikletleri verilirken ailelerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Şölen, Ladik Belediyesi Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde ikram edilen sünnet yemeği ile son buldu.

Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği halkın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Özel, konuşmasında: “Bugün burada, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın delikanlılığa ilk adımını atmanın heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımız, hepsi bizim için saklı bir hazine gibidir. Onları güzel ahlak ve faydalı ilim ile donatarak yarınlara hazırlarken, hayatlarının dönüm noktası olan zamanlarda da yanlarında olmalıyız. Bu dönüm noktalarından biri ve ilki de, erkek çocuklar için sünnet olmaktır. Sünnet, hem dinimizin bir gereği hem de geleneklerimizin bir parçasıdır. Biz sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak böyle önemli anlarda halkımızın yanında olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü bu unutulmaz günlerde çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olmak, bizim en öncelikli görevlerimizdendir. Bu yıl 27 çocuğumuzun sünnet olmasına vesile olarak, onların yanında olduk. Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine şahit olurken; ailelerimizin de heyecanına ortak oluyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum. Yavrularımızın, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni ediyorum. Belediyemizin öncülüğünde ve Kaymakamlığımızın katkıları ile düzenlenen sünnet şölenine katkı sağlayan ve emek veren herkese, başta Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra ki yıllarda da devam etmesi temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularımla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum.” dedi.

Ladik Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen sünnet şölenine; İlçe Kaymakamı Harun Arslanargun, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Cumhuriyet Halk Partisi Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Huzurevi Müdürü Hasan Kalın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Fahri Kaygusuz, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, okul idarecileri, diyanet çalışanları, siyasi parti temsilciler, aileler ve vatandaşlar katıldı.

ladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-2.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-3.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-1.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-4.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-6.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-7.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-9.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-10.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-11.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-12.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-88.jpgladikte-cocuklar-sunnet-soleni-ile-costu-133.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.