Ladik Darbeye karşı tek yürek

Ladik Darbeye karşı tek yürek

Ladik Darbeye karşı tek yürek

A+A-

Ladik’te, üç siyasi partinin temsilcileri; Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Fikret Baştan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necati Akdemir, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muharrem Cüneyt Özgen, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini ortak bildiri ile kınadı.

Ülkemizde yaşanan darbe teşebbüsü sonrasında Ladik’te siyasi parti ilçe başkanları, tüm kamu, kurum temsilcileri, sivil toplum örgütleri, dernekler ve Ladikli vatandaşlar ortak bir bildiri altında bir araya geldi.

İlçe meydanın da Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı tarafından okunan bildiride; halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacaklarını, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve kurumlarını canı pahasına koruyan Türk Milleti’nin her türlü övgü ve takdiri hak ettiğini, halkın; tek yürek, tek vücut olarak büyük bir cesaretle, darbeye karşı onurlu bir duruş sergilediğini ve Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirttiler.

Birlik, beraberlik mesajının verildiği programda, şehitlerimiz için Kur’an-Kerim okunarak, dua yapıldı.

ladik-darbeye-hayir-dedi-3.jpgladik-darbeye-hayir-dedi-4.jpgladik-darbeye-hayir-dedi-5.jpgladik-darbeye-hayir-dedi-1.jpgladik-darbeye-hayir-dedi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.