Koronavirüs Fotoğraf Sektörünü de Vurdu!

Koronavirüs Fotoğraf Sektörünü de Vurdu!

Ertelenen düğünler nedeniyle fotoğrafçılar da sıkıntıya girdi.

A+A-

Mağduriyet yaşadığını belirten sektör çalışanları, krizin geçici olduğuna inandıklarını belirterek, gelecekten umutlu olduklarını dile getirdi.

Çin’de başlayan ve kısa sürede dünyaya yayılan Koronavirüs birçok sektörü olduğu gibi düğünleri de vurdu. Bahar ve yaz mevsimini senenin en verimli dönemi olarak gören fotoğrafçılar ve çiçekçiler, Koronavirüs nedeniyle ertelenen düğünler nedeniyle mali kayıp yaşadı. Çiçek siparişleri ve fotoğraf çekimlerinin durma noktasına geldiğini belirten sektör çalışanları vatandaşlara çağrı yaparak, kurallara uymalarını ve krizin çok kısa sürede atlatılması gerektiğini kaydetti. 

“Ülke olarak hep birlikte atlatacağız”

Fotoğrafçı esnaflarından Masal Medya Fotoğrafçılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Önbaş, “Koronavirüs her sektörü olduğu gibi fotoğraf sektörünü de vurdu. Okullar tatil edildi. Sokağa çıkan insan sayısı çok az. Biraz mağduriyet durumumuz var. Sektörümüz fazlasıyla etkilendi. Sokakta vatandaşlar fazla olmayınca fotoğraf çektiren yok. İnşallah en kısa zaman içerisinde bunlar geçer temennisinde bulunuyoruz. Devletimizin her zaman yanındayız. Talimatlara uyalım yeter…” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.