KOCABAŞ AİLESİ BÜYÜKLERİNİ GÖKÇEAĞAÇ KÖYÜNDE DUALARLA ANDI

KOCABAŞ AİLESİ BÜYÜKLERİNİ GÖKÇEAĞAÇ KÖYÜNDE DUALARLA ANDI

Bafra Gökçeağaç Köyü sakinlerinden merhum Hacı Halis Kocabaş ve Kocabaş Ailesi'nin tüm ölmüşleri için Mevlid-i Şerif düzenlendi.

A+A-

HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Genel Başkanı Ahmet Kocabaş, "Aramızdan ayrılan aile çınarlarımızı dualarla andık." dedi
Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı Gökçeağaç Köyü (Mahallesi) sakinlerinden merhum Hacı Halis Kocabaş ve Kocabaş Ailesi'nin tüm ölmüşleri için Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde İkindi Namazı'ndan sonra 5.si düzenlenen geleneksel hale gelen Mevlid-i Şerifli, dualı anma yapıldı.
İstanbul'da iş hayatını başarı ile sürdüren sivil toplum örgütleriyle istişareleri ile daima takdir gören , kardeşlerinin yaptığı çalışmalarla elele vererek manevi dolu etkinliklere imza atan HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Genel Başkanı Ahmet Kocabaş, kardeşleri Ali Kocabaş, Hüseyin Kocabaş, İbrahim Kocabaş ve Kocabaş Ailesi tarafından merhum büyükleri, aile çınarları, babaları merhum Hacı Halis Kocabaş ve tüm ölmüşleri için duygusal Mevlid-i Şerif düzenlendi.
5 YILDIR MEVLİD-İ ŞERİF'LE AİLE BÜYÜKLERİMİZİ ANIYORUZ
Mevlid hakkında kardeşleri ve ailesi adına bir açıklama yapan HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Genel Başkanı Ahmet Kocabaş ,"İlk başta tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, rabbimden nice bayramlara eriştirmesini niyaz ederim. Bizler Kocabaş Ailesi olarak 5 yıldır babamız Merhum Hacı Halis Kocabaş ve Kocabaş Ailesi'nin tüm ölmüşleri için geleneksel hale getirdiğimiz her Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde İkindi Namazı'na müteakip Mevlid-i Şerifli, dualı ve ikramlı anma yapıyoruz. Allah'ım tüm ölmüşlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Bizler Kocabaş Ailesi olarak bu maneviyat dolu Mevlid-i Şeriflerimizi her yıl yapıyoruz ve yaşadığımız müddetçe yapacağız. Bizden sonra gelecek olan neslimizde bu manevi dolu etkinlikleri yapacaklardır. Mevlit programımıza katılan herkesten Allah razı olsun." dedi.
Bafra Gökçeağaç Köyü'ndeki Kocabaş Ailesi'nin baba ocağı ve evinin bahçesinden düzenlenen Mevlid-i Şerif'te görevli imam-hatipler ve hafızlar  aşrı şerifler ve ilahilerle, yaptırdıkları dualarla duygu dolu anlar yaşattılar.
Programa ASTAŞ Holding H.Kaya Aşcı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Samsunlu Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (SAYSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Kurtoğlu, İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu'na bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı İbrahim Halil Mete, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen, Bafra Bengülüler Derneği Başkanı Erdem bakır ve yönetimi, ASTAJANS Fatih Aşcı, sivil ,toplum Örgütü temsilcileri, Bafra Gökçeağaç Köyü Muhtarı Avni Demir, mahalle muhtarları , İşadamları ile Bafra ve Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda vatandaş katıldı.

1-656.jpg2-639.jpg3-546.jpg4-382.jpg5-262.jpg6-180.jpg7-121.jpg8-085.jpg9-060.jpg10-042.jpg11-033.jpg12-031.jpg13-019.jpg15-012.jpg16-009.jpg17-011.jpg18-005.jpg19-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.