KIZILIRMAK İLKOKULU OKUMA ETKİNLİĞİNDE

KIZILIRMAK İLKOKULU OKUMA ETKİNLİĞİNDE

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uyguladığı “Oku Anla Yaşa” projesi kapsamında Kızılırmak İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

A+A-

Samsun Maarif Hareketi  etkinliği çerçevesinde Kızılırmak İlkokulu öğrencileri kitap okumanın önemi ile ilgili hazırladıkları program kapsamında 50 öğrenci ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne;  3. sınıf öğrencisinin çaldığı davulla birlikte giriş yaptılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü  çalışanlarına davul eşliğinde,  okumanın önemini anlatan  broşür dağıtan öğrencilerimiz daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konferans salonunda eğitimin önemini anlatan konuşma, şiir dinletisi, müzikli gösteriler ve tiyatro gösteriminde bulundular.

Ayrıca program kapsamında  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman ERTÜRK, Kızılırmak İlkokulu  Müdürü Hasan ELAGÖZ,  öğretmen ve öğrencileri  ile birlikte okuma etkinliği gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman ERTÜRK Kızılırmak İlkokulu öğrencilerinin  yapmış oldukları eğitim konulu farkındalık etkinliğinden dolayı tebrik  etti. Geleceğimizin mimarlarının kitaba ve okumaya verdiği değerin çok kıymetli olduğunu belirtti.

kizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-001.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-002.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-003.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-004.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-005.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-006.jpgkizilirmak-ilkokulu-okuma-etkinliginde-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.