Kaymakam Türkel: Terörün her türlüsü eninde sonunda temizlenecektir.

Kaymakam Türkel: Terörün her türlüsü eninde sonunda temizlenecektir.

Yalçın KÖSE- Bafra55.net/ Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, katıldığı iftar programında ‘Terörün her türlüsü eninde sonunda temizlenecektir.’ dedi.

A+A-

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin organize ettiği iftar programında açıklama yaparak terörün her türlüsünün temizleneceğini söyledi.

Ali Kale Turistlik tesislerinde düzenlenen yemeğe katılan ve Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in konuşmalarının ardından söz alan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, 31 Mayıs tarihinde 13 askerimizin şehit olduğu helikopter kazasına dikkat çekti.

Türkel, ‘Dün akşam 13 vatan evladımızın içinde bulunduğu helikopter yüksek gerilim hattına çarparak düştü. 13 vatan evladımız şehit oldu. Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Artık terörün kaçacak yeri yok. Bugüne kadar hiç bu kadar alan hakimiyeti olmamıştı. Terörün her türlüsü eninde sonunda temizlenecektir" diye konuştu.

İftar Programına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, ‘Tabii ki istiyoruz ki şehitlerimiz olmasın. Ancak Abdulhamit Han`ın ifade ettiği gibi `Nedelim ki atalarımız çadırlarını sırtlanların geçtiği yere kurmuş.  Onun için biz çok çalışmamız gerekiyor. Onun için biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekir. Bu ülkede son 3 yılda yaşanmış olan olayları şöyle bir gözümüzün önüne getirdiğimizde hiç bir ülke bizim bu son 3 yılda yaşadığımızı yaşamamıştır. İşte şehitlerimizden bahsediyoruz . PKK`sı, PYD`si, FETÖ`sü kimisi içeride kimisi dışarıda hepsinin bunların aslında isimleri farklı, adları farklı ama amaçları belli. Bunların amaçları ülkemizi bölmek. Ama biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Bir çakıl taşını bile kimseye vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine ayrıca, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür , İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven , daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

dsc_0087-kopya-kopya.jpgdsc_0065-kopya-kopya.jpgdsc_0058-kopya-kopya.jpgdsc_0047-kopya-kopya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.