KAPIKAYAFEST'İN FOTOĞRAFLARI SERGİLENECEK

KAPIKAYAFEST'İN FOTOĞRAFLARI SERGİLENECEK

Bafra Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı 2.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali bünyesinde düzenlenen fotoğraf yarışması sonucunda sergilenmeye değer görülen 27 fotoğraf, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

A+A-

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek organizasyonda ayrıca söz konusu yarışmada dereceye giren fotoğraf sahipleri de ödüllerini alacaklar.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesisleri bünyesinde hayata geçecek resim sergisin açılışı 29 Ekim Pazartesi günü saat: 11.30’da gerçekleşecek.

Bilindiği üzere 2.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali çerçevesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında,117 katılımcının 72 sinin teslim ettiği toplam 279 fotoğraf arasından yapılan değerlendirme sonucunda Samsun’dan katılan Hakime Küçük, Kapıkayafest adlı fotoğrafı ile birinci olmuştu.

İkinciliği Kapıkaya silüet ile Emre Uzunlar alırken, üçüncülüğü Tütün hasadı isimli fotoğrafı ile Meryem Hatun Şahinol,Dron özel ödülünü Muğla’dan katılan Musa Tepe alırken, Hüseyin Turgut, Emin Kınay ve Ali Keser de mansiyon ödülüne layık görülmüştü.

2.-emre-uzunlar-kapikayasiluet.jpg3.-m.hatun-sahinol-tutun-hasadi.jpgdron-ozel-odulu-musa-tepe.jpgkapikayafest-2018-.jpgmansiyon-emin-kinay-can-dostum.jpgmansiyon-huseyin-turgut-bosluk.jpgmansiyon-ibrahim-h.isik-kapikaya-.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.