İYİ PARTİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RIZVAN AKSOY; İTTİFAK SANDIKTA OLACAK

İYİ PARTİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RIZVAN AKSOY; İTTİFAK SANDIKTA OLACAK

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy oldu.

A+A-

Millet İttifakı için birleşme kararı alan İYİ Parti ve CHP Bafra'da uzlaşamayarak iki parti de ayrı ayrı aday çıkarttı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı veteriner Hekim Kemal Bütüner olurken, İYİ Partinin ise adayı Rızvan Aksoy oldu.

Rızvan Aksoy İYİ Parti Bafra İlçe başkanlığı binasında basın açıklaması düzenleyerek, malesef bu iki parti Bafra'da anlaşma sağlayamadı iki partide kendi adayını çıkarttı dedi.

GENEL BAŞKANIMIZLA BAFRA'DA MİTİNG DÜZENLEYECEĞİZ

Aksoy, "Mahalli seçimler genel seçimler gibi değildir. Belediye Başkanlığı adaylığında şahıslar daha çok ön plana çıkar. Önümüzdeki günlerde Allah nasip ederse Genel Bakanımızın, Genel Başkan yardımcılarımızın katılımı ile Bafra'da bir miting düzenleyeceğiz bununla beraber inanıyorum ki Bafra'da çok güzel bir hava oluşacak.

Bir aydır aday oldu olacak, geldi gelecek, gitti gidecekten ziyade, bugün burada aday olduğumuzu açıklamak için siz değerli basın mensupları ile bir araya geldik.

ÖPÜLMEDİK EL, KUCAKLAMADIĞIMIZ İNSAN OLMAYACAK

Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde miting yapma hazırlıklarında da olduğunu belirten İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Teşkilattaki bütün arkadaşlarla beraber elele, omuz omuza vererek gidilmedik köy, gidilmedik mahalle bırakmayacağız ve bu zorlu süreci hep bereber aşacağız.

YILLARDIR SİYASETİN İÇERSİDEYİM

Beni tanıyanlar tanır öyle uzun uzadıya kendimi tanıtacak değilim. Bizim de zaman zaman hatalarımız olmuştur. Bizde sonuçta Allah'ın bir kuluyuz. Ben hep şunu söylerim insanlar hata yapabilir. Hatada diretmemek erdemliktir biz inşallah bu yolda  karınca kararınca hep beraber birlik ve beraberlik içersinde bütün Bafra'yı kucaklayarak hiç kimseyi ötekileştirmeden AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi, Büyük Birlik Partilisi ile beraber inşallah çok güzel sonuçlar alacağız'' dedi.

iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-1.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-2.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-3.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-4.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-5.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-6.jpg iyi-parti-bafra-belediye-baskan-adayi-rizvan-aksoy;-ittifak-sandikta-olacak-7.jpg 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum