İkiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Meclis Toplantısında

İkiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Meclis Toplantısında

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin Kahramanmaraş’da düzenlenen Ekim ayı Meclis toplantısına katıldı.Kahramanmaraş Ramada Otel’de düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’in Ekim ayı Meclis toplantısına,

A+A-
Konuşmalar ile başlayan Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin  Ekim ayı Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından düzenlenen teknik geziler ile devam etti.
Toplantıda  Havza Belediye Başkan ve Birliğin Başkan Vekili Murat İkiz Havza’da inşası tamamlanan ve kısa süre sonra hizmete girecek olan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdi.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz toplantıda ülke genelinde jeotermal enerjiye olan farkındalığın artırılmasının yanı sıra, böylesine önemli bir enerji kaynağının farklı alanlarda kullanımının daha yaygın hale getirilmesine yönelik olarak da bir dizi istişarelerde de bulunulduğunu belirterek; “Toplantı ilçemiz adına olumlu geçti. Katılımcılara ilçemizde kısa süre sonra hizmete girecek olan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdik. Düzenlenen toplantımız ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.