Hayata Geçirilecek 3 Proje Son Aşamasında

Hayata Geçirilecek 3 Proje Son Aşamasında

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede hayata geçirilecek üç yeni proje için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirtti.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi tarafından hazırlatılan 2 adet park, tirit evi ve Şehri Şifa Havza projeleri ile ilgili Şehir Plancısı Selçuk Kemeröz’den bilgiler alarak projelerde yapılacak değişiklikler ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanlığı Meclis Odasında düzenlenen ve Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük ile personelinin de katıldığı toplantıda Boyalıca ve Çay Mahallelerinde yapılacak olan park ve tirit ev tesisi ile kaplıcalar bölgesinde uygulanması planlanan Şehri Şifa Havza projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve proje ile ilgili görseller ve yerleşim planları incelendi.

Toplantı sonrası bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz hazırlanan projeler ile ilçenin turizmine katkıda bulunmak ve yeni sosyal yaşam alanları kazandırmayı hedeflediklerini belirterek; “İnşallah hazırlıklarımızı kısa sürede tamamlayarak ilçemize değer katacak olan üç yeni projemizi hayata geçireceğiz. Özellikle kaplıcalar bölgesinde uygulanacak olan Şehri Şifa Havza proje kapsamında yapılacak olan saat kulesi, çevre düzenlemesi ve bedesten ilçe turizmine önemli katkılar sağlayacak ve kaplıcalar bölgemizin çehresini değiştirecek. Yine Boyalıca ve Çay Mahallesinde yapacağız parklar ile halkımıza yeni sosyal yaşam alanları kazandırılacak. Bunlar ile birlikte yapılacak olan tirit evi ile yine ilçe turizmine hizmet edecek.” Dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.