HAVZALILAR TİRİT GECESİNDE ANLAMLI PLAKET

HAVZALILAR TİRİT GECESİNDE ANLAMLI PLAKET

İstanbul’da Havza Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) işbirliği ile “Havzalılar Buluşması Tirit Gecesi” düzenlendi.

A+A-

Havza Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve HADEF işbirliği ile Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen  “Havzalılar Buluşması Tirit Gecesi”  yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gece Kuran-ı Kerim Tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gecede açılış konuşmasını yapan HADEF Genel Başkanı Enver Şahin federasyon çalışmaları ve tirit hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ,CHP Milletvekili Kemal Zeybek , MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta’nın konuşmalarının  ardından geceye emeği geçenlere plaket takdim edildi.

İstanbul’da yaptığı çalışmalarla , Sivil Toplum Örgütleri istişareleri ile bir ivme yaratan SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) anlamlı bir plaketle onurlandırdı.

SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya plaketi  kendisi aslen Havzalı olan İstanbul Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz takdim etti.  Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan sahnede yaptığı konuşmada SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya yaptığı çalışmalar ve dernekçiliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında iş hayatında başarılar diledi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ayrıca  dernekçiliğin önemi , birlik ve beraberlik konusuna değindi.

Tirit gecesinde Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan , CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşan, Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Genel Başkanı Enver Şahin, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve davetliler SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya yakın ilgi göstererek örmek çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı yaptığı açıklamada,’’Aslında AŞCI ailesi olarak bizler fazla bir şey yapmadık ki. Sadece Bafra’ya ve Samsun’a olan gönül borcumuzu ödüyoruz. Ailemize vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin, bürokratlarımızın manevi destekleri bizleri daha fazla azimli kılıyor. Samsun’a ve Bafra’ya maddi ve manevi desteklerimiz sürecek.

Bizler doğduğumuz topraklarımızı Samsun’umuzu , Bafra’mızı şehrimizi, köyümüzü, mahallemizi hiç bir zaman unutmadık. Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne 64 Ramazan ve Kurban Bayramının 60’ında baba ocağında olduk. Her zaman geldik.

Samsun ve Bafra benim için hayatımın anlamı olan bir şehirdir. Her ne kadar hayatımızı İstanbul'da kazanıyor olsak ta Samsun ve Bafra hep gözümüzde tütmüştür. Kendime her fırsat yarattığımda soluğu Samsun'da almışımdır. Bizler , Bafralı olarak Samsun sevdalısıyız.  Samsun ve Bafra’dan hiç kopmadık ve aklımızdan geçeni hep sizinle paylaştık. Birlik beraberlik içerisinde, Aşcı ailesi olarak çalışıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Gecede SAMKON Onursal Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya İstanbul Bafralılar Derneği Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik eşlik etti.

tirit-gecesi-(1).jpgtirit-gecesi-(3).jpgtirit-gecesi-(6).jpgtirit-gecesi-(7).jpgtirit-gecesi-(9).jpgtirit-gecesi-(10).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.