Havza'da sağanak mesaisi

Havza'da sağanak mesaisi

Havza’da dün gece etkili olan sağanak yağışların ardından Havza Belediyesi tarafından yol yıkama ve temizlik çalışması başlatıldı.

A+A-

Havza’da akşam saatlerinde başlayan ve gecede aralıklar ile etkili olan sağanak nedeniyle 4 mahallede su, çamur ve mıcır birikintileri oluştu.

Yağışın ardından sabah günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için Havza Belediyesine ve SASKİ’ye bağlı ekipler İcadiye, Medrese, Karşıyaka ve Memduhiye Mahallelerinde 6 noktada oluşan su, çamur ve mıcır birikintilerini kaldırmak için çalışma yaptılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir akşam saatlerinde ve gece aralıklar ile yağan sağanak yağmur nedeni ile ilçe merkezinde bazı cadde ve sokaklarda su ve çamur birikintileri oluştuğunu ifade ederek; “Yağışlar nedeni ile yollarımızda su ve çamur birikintileri oluştu. İlçemizde yaklaşık gündür aralıklar ile süren yağmur nedeni ile ilgili tüm ekiplerimiz hazır şekilde beklemekte. İlçe merkezinde gece sağanak yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda oluşan su, çamur ve mıcır birikintilerini temizlemek ve sabah günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Havza Belediyesi olarak halkımızın rahat ve güveni için 24 saat görevimizin başındayız.”dedi.

havzada-saganak-mesaisi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.