Havza'da Kırsal Mahalle Ziyaretleri

Havza'da Kırsal Mahalle Ziyaretleri

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında beton yol çalışmaları tamamlanan Çakıralan Mahallesini ziyaret etti.

A+A-
İkiz; “Kırsal mahallelerde yaşayan nüfusun yüzde 50’sinin yol sorununu çözdük” dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yol çalışmaları tamamlanan Çakıralan Mahallesinde Mahalle Muhtarı Ahmet Çavdar ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Çakıralan Mahalle Muhtarı Ahmet Çavdar yapılan hizmetlerden ötürü Başkan İkiz’e teşekkür ederek; “Yağışlar öncesi mahallemizdeki tüm yollar yapıldı. İnşallah bu yıl rahat bir kış geçireceğiz. Sayın Başkanım ve Havza Belediyemizin çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise amaçlarının en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak olduğunu belirterek; “25 Mahallemizde tamamen yol sorunu çözüldü. Yılsonuna kadar bu sayı 35 olacak. Kırsal mahallelerde yaşayan nüfusun yüzde 50’sinin yol sorununu çözdük ve mahalle içlerinde gerek parke gerekse beton yol çalışması yapıldı. Şimdi ekiplerimiz öncelikle 2018 çalışma planı içerisindeki işlerimizi tamamlayacak daha sonra ise yağışlar öncesi mahallerimizde genel bir çalışma yaparak yol bakımları yapılacak. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” Dedi.
havza-belediyesi-005.jpghavza-belediyesi-1-003.jpg
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.