Havza'da Eskilerin Yerini Yeniler aldı

Havza'da Eskilerin Yerini Yeniler aldı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçe merkezinde bulunan çöp konteynırlarının yenisi ile değiştirildiğini belirtti. Başkan Özdemir “daha temiz bir Havza için çalışmaktayız.” Dedi.

A+A-


Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir belediyesi atölyesini ziyaret ederek yeni gelen çöp konteynırlarını inceledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Özdemir ilçe merkezinde bulunan çöp konteynırlarının yenisi ile değiştirildiğini belirterek; “İlçe merkezinde ki konteynırlarımızın yetersiz gelmesi üzerine yenileri ile değiştirildi. Havza Belediyesi olarak daha temiz bir Havza için çalışmaktayız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz 24 saat çalışma düzeni ile ilçemize hizmet vermekte.” Dedi.

Özdemir ilçe sakinlerinden yapılan çalışmalar destek olmalarını isteyerek; “Halkımızdan ricamız çöplerini poşetli ve düzgün şekilde konteynırlara atmaları. Bu şekilde hem ilçemiz daha temiz olacak hem de ekiplerimiz zamandan tasarruf ederek daha kaliteli, daha hızlı hizmet verecekler.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kurt temizlik işleri ekiplerinin düzenli olarak merkez ve kırsal mahallelerde temizlik faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.