Havza'da Engelliler İçin Elif Ba Kursu

Havza'da Engelliler İçin Elif Ba Kursu

Havza Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Havza Halk Eğitimi Merkezi tarafından engellilere yönelik Elif Ba ve dini bilgiler kursu açıldı.

A+A-

 

Havza Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde devam eden kursu Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaret ettiler.

Ziyarette engelli kursiyerler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz ve Başkan Özdemir Havza Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Ramazan Kaya’dan merkezin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kaya merkezde engellilere yönelik iki ayrı kursta 31 kursiyerin eğitim aldığını belirterek; “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz işbirliği ile engellilerimize yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl yaz tatili boyunca sürecek olan engellilere yönelik Elif Ba ve temel dini bilgiler ilk kez açtık.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Engelli Koordinasyon Merkezinde açılan kursların ücretsiz olduğuna dikkat çekerek; “Amacımız engelli kardeşlerimizi sosyal hayata kazandırmak, Onları hayata bağlamak. Merkezimiz de engelli kardeşlerimizin engel durumu ve isteklerine yönelik kurs faaliyetlerimiz devam ediyor. Tüm engelli kardeşlerimizi ve ailelerini merkezimize bekliyoruz.” Dedi.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ise devletin her türlü imkanları ile engellilerin yanında olduğunu belirterek; “Havza Kaymakamlığı olarak engelli kardeşlerimizin hayata tutunması ve sosyalleşmesi için her türlü desteği vermekteyiz ve vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum