Havza'da Dezenfekte çalışmaları

Havza'da Dezenfekte çalışmaları

Çin'de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamındacadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

A+A-

Çalışmalar kapsamında Kazımpaşa, Şehit Hasan Aktar Caddesi, Mehmetçik Meydanı ve Kevser Park’ta dezenfeksiyonlu su ile yıkama çalışması yapıldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir koronavirüs tedbirleri ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirtip, “İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sık kullandıkları ortamlar başta olmak üzere hemen hemen her yeri dezenfekte ediyor. Cadde ve sokaklarda da dezenfekte edilmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs ile ilgili uyarılarını dikkate alarak kişisel korunma yöntemlerini uygulamamız gerekiyor. Tüm halkımızın mümkün olduğunca evde kalmaları önemli. Bu amaçla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu Belediyemiz Beyaz Masa biriminde göreve başladı.”dedi.

havzada-dezenfekte-calismalari.jpghavzada-dezenfekte-calismalari-001.jpghavzada-dezenfekte-calismalari-002.jpghavzada-dezenfekte-calismalari-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.