Havza'da Ak Partililer Bayramlaştı

Havza'da Ak Partililer Bayramlaştı

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kadir Kayan,  Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Havza İlçe Koordinatörü Halil İbrahim Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir Suruç’ta seçim çalışmalarına yönelik yapılan saldırıyı kınayarak; “Seçime 9 gün kaldı. Yapılan bu çirkin ve hain saldırı ülkemizin önünü kesmek isteyenlerin bir tezgahı. Türkiye sadece içerdeki hainler ile değil, dışarıdan bizi yok etmek isteyenlere karşı mücadele etmekte. Seçime bunları göz önüne alarak çalışmalıyız. Herkesin Ramazan Bayramını kutlarım.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise bayramların önemine vurgu yaparak, “Bayramlarımızın güzelliğini yaşamaktayız. Daha güzel bayramlara birlikte kavuşmayı Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin. Havza2da güzel gelişmeler oluyor. İnşallah birkaç yıl içerisinde ilçemizde göç ve istihdam sorunu son bulacak.” dedi. İkiz Suruç’ta yaşanan saldırıyı kınayarak saldırıda hayatını kaybeden Ak Partilere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, tüm Müslüman alemin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek; “24 Haziran’da ülke yeni bir döneme girecek. Biz ne kadar güçlü olursak liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o kadar güçlü olur. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere yönelik düzenlenen saldırıda hayatı kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından partililer ve vatandaşlar bayramlaştı.

ak-parti1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.