Havza'da 2 bin 500 Kişi İftar Yemeğinde Buluştu

Havza'da 2 bin 500 Kişi İftar Yemeğinde Buluştu

Havza Belediyesi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi ve Havza OSB Yatırımcı firmalarından Arkoz Gaz Beton işbirliği ile toplu iftar yemeği düzenlendi.

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Kevser Parkında düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 2 bin 500 Havzalı bir araya geldi.

İftar programı öncesi İlçe Müftüsü İlyas Akyazı tarafından şehitler için dua edildi.

İftar yemeği sonrası konuşan Havza TSO Başkanı Erkan Acar Havza’da artık istihdam sorununun ortadan kalkacağını belirterek; “Havza göç veren bir ilçeydi. Bu gün 5 yatırımcımız ile birlikte hayalini kurduğumuz OSB’de temel attık. Artık gençlerimiz Havza’da iş, aş sahibi olacak. Öncelikle yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. 100 yıl önce Milli Mücadelenin başladığı bu topraklarda bu günde aynı inanç ve bağlılıkla ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise 15 yıldır süren zorlu bir çalışma sonucunu almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Bu gün Havza için dönüm noktası. Artık Havza gelişmenin ve büyümenin ivme kazanacağı bir noktada. Yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz. 5 cesur işadamımız ve OSB’ye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

havzada-2-bin-500-kisi-iftar-yemeginde-bulustu-1.jpg

havzada-2-bin-500-kisi-iftar-yemeginde-bulustu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.