Havza Birlik Yemeğinde Buluştu

Havza Birlik Yemeğinde Buluştu

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Havza Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulunca birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

A+A-

Osmanlı Sofrası tesislerinde düzenlenen yemeğe, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Aziz Pekşen, yönetim kurulu ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı İkiz, yaptığı konuşmada, Havza Belediyesi olarak kulübün her zaman yanında olduklarını belirterek, “Havza Belediyespor artık bir marka haline geldi. İlçe olarak bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Bunu da sizlerin desteğiyle yapacağız. Bu yıl BAL’da mücadele edecek ekibimiz ilçemize önemli hizmetlerde bulunmakta. Herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyor. Havza Belediyespor’un kazanması demek Havzanın kazanması demek. Havza Belediyespor yönetimi, futbolcu ve teknik ekibine önümüzdeki sezon başarılar dilerim.” Dedi.

ulüp Başkanı Pekşen ise BAL ligi hazırlıkları ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Bu yıl Havza 7 ilin temsilcileri ile mücadele edecek. Havza Belediyespor artık sadece Havza’yı değil Samsun’u temsil eden bir takım. Bunları siz değerli Havzalı hemşerilerimiz sayesinde başardık. Hedefimiz 3. lig. Bunu başaracağız. Bizim hedefimiz sportif başarı ama amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek. Bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen tüm Havzalılara teşekkür ediyorum ve desteklerinin devamını bekliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Havza Belediyespor’un sponsorlarından İşadamı Dursun İkiz Havza Belediyespor için her zaman ellerinden gelen yaptıklarını belirterek; “Bu takım kimsenin değil ilçemizin takımı. Bun dan önce olduğu gibi bundan sonrada Havza Belediyespor’un yanındayız. Takımızın başarılarının devam için önümüzdeki sezon takım bütçesine 100 bin lira destek vereceğim.”dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir süredir tedavi gören Aslançayırı Muhtarını ziyaret ettiler.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri geçirdiği bir rahatsızlık nedeni ile akciğer nakli olan ve tedavi gören Aslançayırı Muhtarı Kurtman Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerini ilettiler.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar Havza Muhtarları Derneğinin büyük bir aile olduğunu belirterek; “Biz bir ailenin bireyleriyiz. Acı günümüzde tatlı günümüzde hep birlikteyiz ve bu bundan sonrada böyle olacak. Derneğimizin üyesi ve birçoğumuzun ağabeyi olan Aslançayırı Mahallesi Muhtarımız Kurtman Yılmaz’a Allah’tan acil şifalar dilerim.” Dedi.

Aslançayırı Muhtarı Kurtman Yılmaz ise ziyaretlerinden ötürü dernek başkanı Çavdar ve diğer muhtarlara teşekkür etti. Yılmaz; “Tedavi süreci boyunca beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.