Hata yine Bafra'ya mı kesildi?

Hata yine Bafra'ya mı kesildi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun'da katıldığı temel atma töreni sonrası Kovid-19 testi pozitif çıkan başkanlar gündemi salladı.

A+A-

BAŞKANLAR İÇİNDE HEDEF HAMİT KILIÇ OLDU

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun'da katıldığı temel atma töreni sonrası, törene katılan dört ilçe belediye başkanının ve AK Parti Samsun İl Başkanı'nın Kovid-19 testinin pozitif çıkması gündemi salladı.  

BAKAN KURUM ÖNEMSENMEDİ Mİ?

Samsun’a gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un törenlerine katılacak olan protokolden Kovid-19 testi yaptırılması istendi. Verilen testlerden bakan Kurum’un katıldığı törene kadar çıkmayan sonuçlar oldu. Bakan Kurum’un töreninde test sonucu belli olan ve pozitif çıkan başkanlar arasında ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hedef yağmuruna tutuldu. 

VİRÜSÜN VÜCUDA YERLEŞMESİ KAÇ GÜN SÜRÜYOR?

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, eleştirilerin doğrultusundayken akıllara şu soru geldi.

Virüsün vücuda yerleşme süresi kaç gün sürüyor?

Hamit Kılıç'tan sonra testi pozitif çıkan diğer ilçe belediye başkanları ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'ya başkan Kılıç'tan virüs bulaşma ihtimali  küçük bir ihtimalken Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın basında geniş yer bulması dikkatlerden kaçmadı.

Haber ve sürecin işleyişi için haberlerimiz devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.