Halk Bankası Bafra Şube müdüründen Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Halk Bankası Bafra Şube müdüründen Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Halk Bankası Bafra Şube müdürü Kemalettin Yiğit, yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

A+A-

Halk Bankası Bafra Şube müdürü Kemalettin Yiğit, yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Bafra Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı İlhan Erken ile Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız hazır bulundu.
Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz Halk Bankası Bafra Şube Müdürlüğüne yeni atanan Kemalettin Yiğit’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Başkan Yılmaz ayrıca ziyarette yaptığı açıklamada; “Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı 16 /07/ 2021 Cuma günü yapıldı. Esnafımızın büyük katılımıyla gerçekleşen kongremiz tek liste üç yıl daha esnafımıza hizmet etmeyi bana Allah’ım nasip etti. 4 yılda Bafra esnafına 90 milyon kredi verdik. Bilerek hiç kimseyi kırmadık, kapılarımız herkese daima açık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. 
Kongrede yönetim kurulumuz şu isimlerden oluşmuştur: Bülent Kulaksız, Hurşit Tulum, İlhan Erken, Mustafa Denev.

Halk Bankası Bafra Şube Müdürlüğü’ne yeni atanan Kemalettin Yiğit’e Baframıza hoş geldin diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Halk Bankası Bafra Şube Müdürlüğüne yeni atanan Kemalettin Yiğit ise; "Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyerek yeniden Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Ahmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Bizler Halk Bankası olarak Vizyonumuz, HALK’tan aldığımız adımızın gücü ile köklü geçmişimize dayanan deneyimlerimizi yenilikçi teknolojiler ve dijital çözümlerle birleştirerek başta esnaf, sanatkar ve KOBİ'ler olmak üzere tüm kesimlerin tercih edeceği öncü banka olmak.

Misyonumuz ise, Halktan ve çalışanlarından aldığı güç, nitelikli insan kaynağı ve sahip olduğu yenilikçi teknolojiler ile başta esnaf, sanatkar ve KOBİ’ler olmak üzere tüm müşterilerine hızlı, güvenli, kaliteli ürün ve hizmetler sunmak, müşteri odaklı dijital çözümlerle müşteri memnuniyetini artırmak; sosyal sorumluluk bilinciyle Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına destek olarak tüm paydaşlar için yüksek katma değer oluşturan Halkın bankası olmak.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

ahmet-yilmaz2.jpgahmet-yilmaz3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.