Halef selef birlikte tatlı ikram ettiler

Halef selef birlikte tatlı ikram ettiler

Havza Belediyesi tarafından Miraç Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara tatlı ikram dağıtıldı.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından Kevser Cami önünde Miraç kandili dolayısıyla vatandaşlara yatsı namazı çıkışı tatlı dağıttı.

Etkinlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Belediye Başkanı olarak seçilen Sebahattin Özdemir birlikte vatandaşların kandili kutlayarak tatlı ikramında bulundular.

Kandil simidi dağıtımına katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kandillerin, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirterek; “Hazreti Muhammed'in Cenabı Mevla’nın  huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili dolayısıyla halkımız birlik ve beraberlik içerisinde camilerimiz doldurdu.  Allah’tan duamız bu birlik ve beraberliğimizin devamı.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı olarak seçilen Sebahattin Özdemir ise tüm İslam aleminin kandillerini kutlayarak; “Bu geceki birlik ve beraberliğimiz daim olsun.İnşallah yine birlik ve berabelik içerisinde halkımıza hizmet için canla başla çalışacağız.” Dedi.

Tatlı dağıtımına Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yeni seçilen belediye meclis üyeleri , kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.