Hacınabispor’da Deprem 

Hacınabispor’da Deprem 

Hacınabispor yönetiminde bulunan ve önemli başarılara imza atmış 3 yönetici bugün kulüplerinden istifa ettiklerini açıkladı

A+A-

Hacınabispor yönetiminde bulunan ve önemli başarılara imza atmış 3 yönetici bugün kulüplerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Yaptıkları ortak basın açıklamasında,”2021-2022 Futbol sezonunda Hacınabispor Kulübü yönetiminde görev aImaktan büyük onur ve gurur duyduk. Sezon boyunca Bafra’da spor alanında başarı kazanmak için çabaladık, emek verdik. Sezon sonunda hedeflediğimiz play-aut finali heyecanını yaşadık, finalde çok istedik ama olmadı, maalesef şampiyonluğu Bafra’mıza getiremedik.

Öncelikle şehrimizin takımına sahip çıkan tüm taraftarımıza, sponsorlarımıza,  destekleriyle bize güç veren Bafra sevdalılarına,  Bafra Belediye Başkanı sayın Hamit Kılıç ve yönetimine, Hiçbir maçta bizi yalnız bırakmayan Eski hacınabispor futbolcusu MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna’ya, futbolcularımıza, teknik heyetimize Yönetimdeki arkadaslarımıza, bugüne kadar yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bugün itibariyle almış olduğumuz kararlar doğrultusunda yönetim kurulu görevlerimizi bırakarak, bundan sonraki görev alacak ekibe başarılar diliyoruz. Ortak sevdamız Bafra’dır dediler.

Av.İsmail Arda Özel
Av.Yunus Gün
Oğuzcan Türk

hacinabisporda-depre.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum