H.BAŞ HACIBAŞIOĞLU KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BOŞ KALMIYOR

H.BAŞ HACIBAŞIOĞLU KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BOŞ KALMIYOR

Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi, İlçenin her yaşta sanat ve Kültüre yönelik alt yapı ihtiyacını karşılıyor.

A+A-

Gazipaşa Mahallesi sınırları içinde bulunan ve Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kültür ve Sanat Merkezinde yılın tamamını kapsayan süreçlerde çeşitli dallarda sanat kursları veriliyor.

Aynı anda sekiz farklı branşta kurs verilebilen Merkezde bir yıl içerisinde, Bağlama, piyano, gitar, keman, çocuk ve yetişkin tiyatro kursları verildi.

Merkezde yakın zamanda Ney ve Gençlik korosu oluşturmak amacıyla ses eğitimi kursları da verilecek.

Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde bu gün itibariyle devam eden kurslarda 221 kursiyer mevcut. Yeni açılacak kurslarda ile birlikte bu rakam 250 olacak.

2019 yılı içerisinde çeşitli dönem ve branşlarda düzenlenen kurslarda yaklaşık 500 kursiyer eğitim gördü.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuya yönelik gerçekleştirdiği açıklamada şunları söyledi. “Belediyemiz Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediğimiz kurslarda İlçemizde bulunan her yaştaki Kültür ve Sanat meraklıları eğitim görüyor. Bir aile ortamında gerçekleşen kurslarımız yıl boyunca devam ediyor. Düzenlediğimiz kurs yelpazesini her geçen daha da arttırmak hedefindeyiz.Kültür ve Sanat merkezimizde Bağlama, piyano, gitar, keman, çocuk ve yetişkin tiyatro kurslarına yakın zamanda Ney ve Ses eğitimi kurslarını da ekleyeceğiz.” Dedi.

baglama-kursu-1.jpgbaglama-kursu-3.jpgbaglama-kursu-5.jpgbaglama-kursu-7.jpgocuk-tiyatrosu-1.jpgpiyano-kursu-1.jpgpiyano-kursu-4.jpgocuk-tiyatrosu-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.