Gasilhane binası hizmete girdi

Gasilhane binası hizmete girdi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın seçim beyannamesinde yer alan projelerden bir tanesi olan "Gasilhane" hayata geçirilerek halkın hizmetine sunuldu.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “Belediyemiz bünyesinde geçmiş yılların ihtiyaçlarına göre yapılmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış gasilhanemiz yerine modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek bir gasilhane yapılması ile ilgili inşaatımız tamamlanarak Şubat ayı içerisine yeni binamız hizmete girmiştir" dedi.

bazı eksikliklerinde kısa sürede tamamlanacağını belirten Kılıç, "Yakın zamanda morglarımızda geldiğin takdirde hemen hemen binamız tamamlanmış olacaktır. Yeni binamız bir çok modern görüntüsü ve ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde olmuştur  Bafra halkımıza hayırlı olsun" diliyorum dedi.

Gasilhane, 666 m2 kapalı alana sahip, proje içeriğinde bay-bayan gasilhane, morg, bekleme salonu 2 adet personel ve memur odası, bay-bayan imam odası, arşiv odası, kefen ve malzeme deposu, çay ocağı ve bay-bayan-engelli wc bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.