DOĞANCA KÖYÜ’NDE BOLLUK AŞI PROGRAMI

DOĞANCA KÖYÜ’NDE BOLLUK AŞI PROGRAMI

Ali Keskin - Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesinde, Alaçam Pelitbükü ve civar köyleri mahallelileri tarafından Doğanca Köyünde Bolluk Aşı Programı düzenlendi.

A+A-

Doğanca Beldesi 2. Badut Mahallesi Camii avlusunda geleneksel olarak yapılan "Bolluk Aşı" Bolluk ve Bereket getirmesine inandıkları bu etkinliğini düzenleyen Alaçam Pelitbüklüler ve civar köylerin, mahallelileri tarafından düzenlendi. Program saat 11:00’da Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başlar iken, öğle namazı sonrası gelen vatandaşlara keşkek ve yahni ikramları ile devam etti.

Programa AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Murat Bircan, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, MHP Bafra Eski Belediye Başkan Adayı Turgay Özgür,  kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

doganca-koyu-1.jpgdoganca-koyu-2.jpgdoganca-koyu-3.jpgdoganca-koyu-4.jpgdoganca-koyu-5.jpgdoganca-koyu-6.jpgdoganca-koyu-7.jpgdoganca-koyu-9.jpgdoganca-koyu-8.jpgdoganca-koyu-10.jpg

doganca-koyu-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.