DEVA Partisi'nden  CHP’ye Ziyaret

DEVA Partisi'nden CHP’ye Ziyaret

DEVA Partisi ( Demokrasi ve Atılım Partisi) Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, İYİ Partiden sonra CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin ve yönetimini de ziyaret etti.

A+A-

GENÇLERİN ÖNÜ AÇILMALI

DEVA Partisi Samsun İl Kongresinde Ali Babacan’dan mazbatasını alan DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar Bafra ilçesindeki ikinci ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi CHP) ilçe Başkanı Vahit Perçin’e yaptı. DEVA Partisini makamında kabul eden Başkan Perçin, Gençlerin siyasette her zaman olması gerektiğini söyledi. Gençlerin önünün açılması gerektiğini belirten Perçin, Çiçeği burnunda başkanımızı zaten tanıyordum, Kendisi başarılı ve siyaseti yakından bilen birisi. Ben ve yönetimim genç kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar dilerim” dedi.

TÜRKİYE’YE NEFES OLMAYA GELDİK

DEVA Partisi İlçe Başkanı Muharrem Uyar ise, Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederim. Türkiye’nin bu zor günler geçirdiği dönemde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşünerek bu ateşten gömleği giymeye karar verdik” dedi. DEVA Partisi olarak Türkiye’ye bir nebze olsa nefes verebilirsek bizden mutlusu olmayacaktır. Uyar son olarak, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ışığı doğrultusunda Türkiye’ye ve Samsun’umuza hizmet için yola çıktık bizlere güvenen ve bizlere inanan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.