DERNEK ÜYELERI YENİDEN BAFRA'DA

DERNEK ÜYELERI YENİDEN BAFRA'DA

Geçtiğimiz günlerde Haykonfed Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu temsilcileri Bafra'da hayvan barınağını ziyaret etmek istediler.

A+A-

 Belediye yetkilileri tarafından mesai saati dışında olması sebebiyle ziyaret etmelerine izin verilmedi. Haykonfed temsilcileri sabaha kadar barınak önünde çadır kurup nöbet tuttular. Basında Bafra'nın adını Bafra'da köpek cinayetleri işleniyor diye yaygara koparan temsilciler Bafra Belediye Başkanından  görüşme talebini ve arkasından yenilen pideden sonra herhangi bir açıklama yapma ihtiyacı duymadan Bafra'yı terk ettiler.

Haykonfed Bafra Temsilcisi Haydar Aksu’nun Bafra’da bir haber sitesine yapmış olduğu açıklamaya göre ‘’Bafra Belediye Başkanından  görüşme talep ettiklerini ve görüştüklerini beraber Bafra pidesi yediklerini ve bu görüşmenin geç de olsa Bafra için hayırlı olduğuna yer verdi.

Köpek ölümlerini bahane ederek provokatörklük mü yaptınız?

Yoksa başka bir şey için mi bu kadar çığırtkanlığınızın sebebi? Soruları hala cevap bulamadı?

BAFRA BELEDİYE BASINI NEDEN BU HABERİ SERVİS YAPMADI?

Bafra belediye başkanıyla görüşme yapan Haykonfed Konfederasyonu  temsilcileri, görüşmenin arkasından neden basın açıklaması yapmadı?

 Şayet bu iddialar gerçek dışıysa Bafra belediyesi toplantı sonrası basına açıklama neden yapmadı? Eğer bu iddialar gerçekse o zaman hayvanların hakları bir pideye mi kurban gitti?

Merak ediyoruz ve kamuoyu da merak ediyor.  Derdiniz hayvan haklarını savunmak mı?

 Yoksa hayvanları bahane edip başka haklar aramak mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.