DARP EDİLEN AMCAMIZI EVİNDE ZİYARET

DARP EDİLEN AMCAMIZI EVİNDE ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç geçtiğimiz günlerde iki kişi tarafından darp edilen 70 Yaşındaki Sebahattin Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

A+A-

Ziyarette AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve İsmail Kurt’ta hazır bulundu.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Yaşanan olay fazlasıyla üzücü. Sadece ülkemizde değil dünyanın hiçbir yerinde yaşanmasını istemediğimiz böylesi anların tekrar edilmemesi gerekli.” Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder” diye emreden bir dinin mensubuyuz. Geleneklerimiz yaşlı kimselere saygıda kusur etmemek hassasiyeti üzerine kurulmuşken, yaşanan hadise tüm ilçemizde derin teessür etkisi oluşturdu. Sebahattin amcamıza ve kıymetli ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise olayın Yargıya taşındığını hatırlatarak, duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve “Yaşananlar karşısında duyduğum üzüntüyü tarif edemiyorum. Baş tacı etmemiz gereken yaşlılarımızı böylesi saldırılara maruz kalmasının açıklanır tarafı yok Sebahattin amcamıza ve Yılmaz ailesine acil şifalar diliyorum” Dedi.

Saldırıya maruz kalan 70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz, “Başımıza böylesi bir olay geldi. Olmaması gereken bir olaydı. Sizin ziyaretlerinizden ötürü her birinize tek tek teşekkür ederim” dedi. 

darp-edilen-amcamizi-evinde-ziyaret-1.jpgdarp-edilen-amcamizi-evinde-ziyaret-2.jpgdarp-edilen-amcamizi-evinde-ziyaret-3.jpgdarp-edilen-amcamizi-evinde-ziyaret-4.jpgdarp-edilen-amcamizi-evinde-ziyaret-5.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.