BİLKENT'Lİ MÜHENDİS NEYZENDEN BAFRA'YA 6 BESTE

BİLKENT'Lİ MÜHENDİS NEYZENDEN BAFRA'YA 6 BESTE

Çevre Düzenleme ve Koruma Müdürlüğü'nde Orman Mühendisiolan neyzen besteci Kaya Ulaş Bafralı şair, söz yazarı, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin'in 6 şiirini besteledi.

A+A-

 2016 yılında yaptığı besteleri 2017 yılı hediyesi olarak Oktay Zerrin'e ve Bafra'ya gönderen neyzen mühendis bestekar Kaya Ulaş aslen Sivaslı olup Ankara'da ikamet ediyor.

Ankara'da Türkiye Sanat Platformu Genel Başkanı ve eğitimci, şair, yazar Sultan Özateş Uluslar arası Eğitim, kültür, sanat ve medya ödül töreninde ilk kez tanışma fırsatı bulan Kaya Ulaş ve Oktay Zerrin dostluğubestelerle devam etmeye başladı.

Neyzen bestekar Kaya Ulaş Bafralı şair Oktay Zerrin'in 2016 yılında yaptığı 6adetbesteyi bir sosyal paylaşım sitesinde de paylaştı. Bu bestelerden 2' si ilahi, 4'ü de şarkı formunda.

Oktay Zerrin " değerli bestekarım sağolsunlar, 2016 yılında benden yaptığı 6 besteyi sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında 2017 yılı hediyeleri olarak paylaştı. Emeği, ilgisi ve dostane yaklaşımı için kendisine çok teşekkür eder, 2017 yılının kendisi, ailesi ve tüm sevdikleri için hayırlara vesile olmasını Allah'tan dilerim. " dedi.

Bestekar Kaya Ulaş  Ankara'daki Dil-Gûşa Musiki Derneği'de arkadaşı Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'da Ses Eğitimi Bölümü okuyan sanatçı Özlem Karaağaç ve diğer sanatçı arkadaşlarıyla birlikte musiki çalışmalarına devam ediyor .

Haber Merkezi- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.