BAŞKAN ŞAHİN: NEREDE BİR SORUN VARSA ORAYA NEŞTER VURACAĞIZ

BAŞKAN ŞAHİN: NEREDE BİR SORUN VARSA ORAYA NEŞTER VURACAĞIZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,sevgi, saygı ve birliktelik sayesinde bütün zorlukların kolayca aşılabileceğini belirterek,"Samsun'u ortak akılla yönetip nerede bir sorun varsa oraya hep birlikte neşter vuracağız" dedi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Belediyeleri İşçi ve Memur Emeklileri Derneği üyeleri ile buluştu. Emeklilerin gönüllerinde güzel bir gün geçirebilmeleri için Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği geceye eşi Şükriye Şahin ile birlikte katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sevgi, saygı ve birliktelik sayesinde bütün zorlukların kolayca aşılabileceğini ifade etti.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRENĞİDİR BİR ARAYA GELMEK

Göreve geldikleri andan itibaren hem gönül belediyeciliği hem de hizmet belediyeciliği adına büyük bir çaba içerisine girdiklerini belirten Başkan Şahin,"Samsun büyük bir il. Geldiğimiz günden beri hem işlerimizi yürütmek hem de sosyal belediyecilik adına büyük bir çaba içerisindeyiz. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir bir araya gelmek. Bizler de belediyeler olarak buralarda emek vermiş insanlarla bir arada olmaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

TARIM VE SANAYİ OLMAZSA OLMAZIMIZ

Samsun'u ortak akılla yöneteceklerini ifade eden Şahin,"Samsun olarak büyük bir aileyiz. Birlikte istişare ederek ortak akılla şehrimizi yöneteceğiz. Samsunumuzun hak ettiği yere gelmesi için ne gerekiyorsa. yapacağız. Kentimizin potansiyelleri belli. Samsun herşeyden önce Bafra ve Çarşamba ovaları ile büyük bir potansiyel. Bu bakımdan tarımda katma değeri nasıl artırırız diye proje çalışmalarımız var. Samsun'u tarım şehri yapma ve tarımdan hak ettiği değeri alma yolundaki mücadelemiz sürecek.Bunun yanı sıra organize sanayi bölgeleri oluşturarak istihdama katkı sağlama çalışmalarımız var. İşsizlik sorununa da biz kent olarak neşter vurmak zorundayız” dedi.

SAMSUN TURİZMDEN HAK ETTİĞİ PAYI ALMALI

Samsun'un turizm potansiyellerinin de büyük olduğunu söyleyen Başkan Şahin,"Samsun; tarih,kültür ve coğrafi güzellikleri ile kentimiz hem doğa turizmine hem de kültür turizmine uygun. Hele de dünya mirası olan Kuş Cennetimiz hem kentimizin hem de ülkemizin önemli bir değeri. Samsun halkımız bile yaşadığı şehrin güzelliklerinden haberdar değil. Hep birlikte bu değerleri ortaya çıkarıp şehrimizi dünya kenti haline getireceğiz" ifadelerini kullandı. Nerede bir sorun varsa oraya neşter vuracaklarını belirten Şahin, Gülsan Sanayi ve trafik sorunu ile ilgili de çalışmaların hızla devam ettiğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi. Program sonunda İşçi ve Memur Sendikaları Derneği Başkanı Hikmet Erdemir'in emeklilere böyle bir anın yaşatılmasını sağladığı için Başkan Şahin'e hem teşekkür etti etti hem de Şahin'e özel olarak yazdığı 'Şanslı Samsun' şiirini takdim etti. Emeklilerin gönüllerince eğlendiği program, canlı müzik ve halk oyunları gösterileriyle de renklendi.

emekliler-bulusma-(1).jpgemekliler-bulusma-(3).jpgemekliler-bulusma-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.