BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMALARINI İSTİYORUZ

BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMALARINI İSTİYORUZ

Bafra Belediyesi ile Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Yaz Spor Okullarına müracaatlar başladı.

A+A-

Yaz Spor Okulları kapsamında Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında eğitim verilecek. Yaz spor Okullarına müracaatlar 29 Haziran tarihinde sona erecek. Yaz spor okullarına katılmak isteyenlerin, Bafra Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne müracaat yapmaları gerekiyor.

 

Bafra Belediye Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra Belediyesi olarak daha önceleri yaz spor okulları açıyor ve çocuklarımıza spor yapma imkânı sağlıyorduk. Yaz spor okullarımıza 300’den fazla çocuğumuz katılıyordu. Son iki yıldır bu faaliyeti Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte yapmaktayız. İlçemizde Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde çok güzel spor tesislerimiz var. Bunun yanında çok değerli eğitmenlerimiz bulunuyor. Çocuklarımıza malzemelerini de vermekteyiz. Kısacası spor yapmak için her imkân bulunuyor. Bunu değerlendiriyoruz. Çünkü ilçemizde sadece okuyan 33.000 çocuğumuz ve gencimiz var. Okumayan, çalışan ve çalışmayan gençlerimizi de düşündüğümüzde Bafra’mızda 50.000 gencimiz bulunuyor. Bu çocuklarımızın enerjilerini en sağlıklı şekilde ve aileleri ile topluma faydalı olarak kullanmalarını istiyoruz. Amacımız çocuklarımızın hem spor yapmaları, yeteneklerini geliştirmeleri hem de her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Yaz spor okullarımızda bu anlamda da bir görev yapmaktadır. Ailelerimizden çocuklarımızı yaz spor okullarına göndermelerini rica ediyorum.“

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.