BAŞKAN KILIÇ'TAN EMEKÇİ KADINLARA JEST, SIFIR ATIK PROJESİNE DESTEK

BAŞKAN KILIÇ'TAN EMEKÇİ KADINLARA JEST, SIFIR ATIK PROJESİNE DESTEK

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kadın Emek Pazarında, Kadın Emekçilerine destek ve Sıfır Atık Projesine dikkat çekmek amacıyla Karton Çanta dağıtımı yaptı.

A+A-

Bafra Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yürütülen sıfır atık projesine verdiği desteği her geçen gün hayata geçirdiği uygulamalarla desteklemeye devam ediyor.

”Dönüşüm Seninle Başlar” sloganıyla hazırlanan kutuları başta belediye hizmet binası olmak üzere şehir genelinde birçok noktaya yerleştiren Bafra Belediyesi, şimdi de hazırlanan karton çantaları ilçenin belirli noktalarında dağıtımına başlandı.

Başkan Kılıç, ilçede Çarşamba günleri hazırladıkları el emeği ürünleri satarak ek gelir elde eden bayanların bulunduğu kadın emek pazarını ziyaret ederek, kendilerine üzerinde emek pazarının logosunun bulunduğu karton çanta hediye etti.

 

Kadın emek pazarına yönelik ziyaret programına, Başkan Kılıç’ın eşi Asuman Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Meclis üyeleri Sebahat Kurt ve İnci Varış, belediye birim müdürleri de katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne Bafra Belediyesi olarak azami destek verme gayretindeyiz. Bu manada bu gün Kadın Emek Pazarımızda, emekçi bayan kardeşlerimize kendi pazarlarının logosunun bulunduğu karton çanta dağıttık. Yarın ise pazaryerlerimizde vatandaşlarımıza bez el çantaları dağıtacağız.” Dedi.

Başkan Kılıç’ın karton çanta jesti karşısında oldukça mutlu olan Kadın Emek Pazarı sakinleri ise, Başkan Kılıç’a teşekkür ederek; sıfır atık projesine destek olma sözü verdiler.

kadin-emek-pazari-(9).jpgkadin-emek-pazari-(8).jpgkadin-emek-pazari-(2).jpgkadin-emek-pazari-(3).jpgkadin-emek-pazari-(4).jpgkadin-emek-pazari-(5).jpgkadin-emek-pazari-(6).jpgkadin-emek-pazari-(7).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.